Slimme virtuele educatie

Virtual Reality en Augmented Reality openen nieuwe deuren binnen het educatielandschap. Prikkel en stimuleer mensen op een nieuwe manier om kennis en inzicht te verzamelen. Bij Virtual Reality sluit je je volledig af van je omgeving. Je verplaatst je naar scenario’s waar je normaal gesproken niet kan zijn. Bij Augmented Reality voeg je extra informatie aan een bestaande omgeving toe. Een VR- of AR-training is efficiënter en de informatie blijft beter hangen. Het zorgt voor een grotere betrokkenheid en bespaart tijd en geld dankzij het hogere leerrendement.

Agrifac VR Simulator

Agrifac Machinery bouwt de meest innovatieve en duurzame landbouwmachines ter wereld. En nu kun je ze verkennen in de Agrifac VR-simulator die het echte gedrag van de Condor V in elk aspect nabootst. Ervaar super realistisch rijgedrag en bewegingen van alle onderdelen. Basistraining voor technici is nu binnen handbereik!

Elk detail, elk geluid en elke functie, klaar voor jou om te verkennen! Ga aan de slag met de hotspots en leer meer over de functies erachter. Spring in de cabine en maak een ritje en ervaar hoe het voelt om de echte Condor V te besturen.

Maar je kunt ook meer te weten komen over de visie van Agrifac; In plaats van steeds meer land te bewerken, moeten we in staat zijn om de voedselproductiviteit op bestaande landbouwgrond te verhogen en tegelijkertijd onze voetafdruk te verkleinen.

Via het menu kun je naar meerdere scènes springen die je alles leren over de techniek achter deze krachtige en slimme machine. Stap in en rij de virtuele wereld van de Condor V binnen.

Bekijk de promovideo

Enatom

Enatom biedt anatomie-onderwijs voor de zorgprofessional van morgen. Het is een anatomisch e-learning platform met fotorealistische 3D-content. Kennis opdoen en toetsen gebeurt op een intuïtieve en uitdagende manier. En het kan waar en wanneer je maar wil! Nooit eerder was het zo makkelijk om vlieguren te maken en je voor te bereiden op het echte werk.

Vanwege teruglopende contacturen is er een toenemende behoefte aan anatomische innovaties voor de zorgprofessional-in-opleiding. Zoals levensechte visualisaties van het menselijk lichaam. De pointcloud-techniek zorgt voor een nieuw niveau van realisme en is zeer geschikt om het lesaanbod te verbeteren.

Bekijk de promovideo

Augmented Groningen

De rijke historie van de provincie Groningen verdient het om gezien én beleefd te worden. Maar hoe breng je mensen dichtbij deze bijzondere verhalen en hoe maak je deze tastbaar, levendig en begrijpelijk? Met behulp van Augmented reality.

Bereid je voor op een uniek inkijkje in de Groningse geschiedenis! De app Augmented Groningen navigeert jou op een intuïtieve manier door de provincie. Dat gebeurt aan de hand van tien boeiende animaties over verhalen die niet vergeten mogen worden. Deze animaties bestaan uit schetsen en illustraties die, dankzij zorgvuldig onderzoek, historisch accuraat zijn.

Bekijk de casevideo

“Augmented Groningen zijn tien unieke en schitterend vormgegeven Groninger AR verhalen die op locatie moeten worden beleefd. VIEMR heeft alles uit de kast gehaald om waardevolle historie in het modernste jasje te steken. Hiermee hebben ze een argument gecreëerd om Groningen te bezoeken.”

Duco SchenkProjectmanager Het Regiobureau

“VIEMR heeft in verschillende fases van het project ‘Talking Seals’ creatief meegedacht en in de uiteindelijke realisatie een geweldige, interactieve ervaring voor onze bezoekers weten te creëren.”

Sander van DijkHoofd content & onderwijs Zeehondencentrum Pieterburen

Talking Seals

Vlieg in Virtual Reality mee naar het wad en plaats jezelf tussen levensechte zeehonden. Ontdek hoe ze op onze aanwezigheid reageren door middel van live interactie. De ‘Talking Seals’ experience leert jou hoe zeehonden met elkaar praten. En hoe wij, mensen, hun leefgebied verstoren.

Maar pas op en luister goed naar de gids, anders jaag je de zeehonden weg. Want als ze verdwalen dan moeten wij ze opvangen. Talking Seals is een unieke, speelse en educatieve manier om het wad en haar zeehonden te ontdekken.

Bekijk de casevideo

Noordhoff

Reken jezelf naar buiten in deze Virtual Reality escape room

Bekijk video

NAM

Maak veiligheid bespreekbaar en ervaar mogelijke risico’s virtueel

Bekijk video

Audi

Leer interactief een voertuig kennen, nog voordat deze verkrijgbaar is

Bekijk video

Klaar om aan
de slag te gaan?

Stefan helpt je graag verder. Ben je nog onbekend in de wereld van VR/AR? Geen probleem, hij dompelt je onder tot je precies weet waar je aan toe bent. Bel hem rechtstreeks op 0616780965 of mail Stefan