360° video productie

360 graden video is een belangrijk ingrediënt voor Virtual Reality-belevingen.  Eenmaal geschoten 360 graden-video’s kan je eindeloos inzetten op YouTube en Facebook. Zo kan jouw doelgroep op elk gewenst device rondkijken in jouw 360 graden-omgeving. Maar het is de VR-techniek die je in deze beelden rond laat kijken en je het gevoel geeft er middenin te staan.

Als het doel van een 360-video is om mensen een verhaal te vertellen, dan hoeven mensen alleen maar om zich heen te kijken en zich te verwonderen. Maar als je de doelgroep wilt laten ontdekken en onderwijzen dan wordt het aanbieden van interactieve elementen belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan het boeken van een hotelkamer in 360 graden omdat die precies aansluit bij je wensen. Voor marketing en e-commerce doeleinden liggen hier ontzettend veel kansen. 360 graden video leent zich vooral erg goed voor ‘storytelling’; verhalen vertellen. Neem je kijkers volledig mee in een proces, presentatie, strategie, game of andere vorm van entertainment.

The Economic Board

The Economic Board vroeg ons om de regio Arnhem, Nijmegen en Wageningen op de kaart zetten als dé place to be voor Food, Health en Energy. Dit hebben we gedaan door invloedrijke bestuurders en ‘key opinion leaders’ de mooie innovaties uit deze regio virtueel te laten beleven.

Deze impactvolle VR-film focust zich op de economische aantrekkelijkheid van de regio. Het beeld is compleet gemaakt met typische landmarks en visueel aantrekkelijke plekken in dit gebied. Na de VR experience waren de kijkers op de hoogte én onder de indruk van de regionale innovaties van Food, Health en Energy.

Bekijk de casevideo

Sinds 2009 is VIEMR wereldwijd actief in hoogwaardige 360° videoproductie. Wij gebruiken de nieuwste technieken om creatieve en soms onmogelijke ideeën te realiseren. Van concepting, storyboarding en regie tot post-productie en sound design: wij verzorgen het hele proces. Van idee tot eindproduct.

Wat is jouw idee? Wij toveren jouw fantasie om in bewegende beelden en maken deze tastbaar. Van 360° video clean-ups tot het toepassen van animaties en 3D (CGI)-elementen. Tevens is VIEMR ervaren in photogrammetry. Dit is een point cloud-technologie om mensen en objecten digitaal te reconstrueren. Dat is handig voor VR/AR/3D e-commerce toepassingen.

Verdiende sporen…

Ons team heeft de hele wereld rondgevlogen om de gaafste internationale campagnes te filmen en de grootste creative agencies te adviseren.

Fabian Debats mag zich met recht één van de meest ervaren 360°-filmmakers ter wereld noemen. Daarom maken grote productiehuizen, zoals MediaMonks, jaarlijks gebruik van onze diensten.

Kwaliteit en creativiteit vinden wij enorm belangrijk en dat is waar onze klanten naar zoeken. Daarnaast is het ontzorgen en actief meedenken van grote meerwaarde. Helemaal voor mensen die niet alle technische do’s en don’ts kennen. Bekijk snel de video voor een indruk van onze recente, internationale ervaringen.

Bekijk snel de video hiernaast voor een indruk van ons internationale ervaringen van de afgelopen jaren.

Bekijk de 360° showreel

Meer vragen over
360° video productie?

Fabian helpt je graag verder. Hij weet alles over de techniek en de mogelijkheden van 360 graden video. Bel hem rechtstreeks op 0641191917 of mail Fabian