360° video productie

Sinds 2009 is VIEMR wereldwijd actief in hoogwaardige 360° videoproductie. Wij gebruiken de nieuwste technieken als middel om creatieve, en soms onmogelijke ideeën mogelijk te maken. Van concepting, storyboarding en regie tot post-productie en sounddesign, wij verzorgen het hele proces van idee tot eindproduct.

BEKIJK CASE

Virtual Reality & Augmented Reality

Wij volgen, adopteren en implementeren de laatste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software binnen de wereld van Virtual Reality en Augmented reality. Onze kracht en lange ervaring hierbinnen is het conceptmatig denken in een virtuele wereld die geen grenzen meer kent. Niet alleen inhoudelijk, maar ook voor de implementatie en distributie van de oplossing is VIEMR de juiste partner.

BEKIJK CASE

App ontwikkeling

Wij ontwikkelen creatieve en interactieve apps voor commerciële campagnes, maar ook e-learning software voor kennisinstellingen zoals het UMCG. Onze Unity en Unreal specialisten ontwikkelen naast maatwerk, apps voor alle VR/AR devices en platformen.

BEKIJK CASE

Visual Effects / Motion Graphics

Ons team kan elke fantasie omtoveren in bewegende beelden. Van 360° video clean-ups tot het toepassen van animaties en 3D (CGI) elementen, wij maken ideeën tastbaar. Tevens is VIEMR ervaren in physics-dynamics; het 3D fotorealistisch simuleren van vloeistoffen en andere substanties.

BEKIJK CASE

Photogrammetry

Met behulp van speciale scanapparatuur kunnen wij met onze Photo-cloud en Pointcloud-data technologie willekeurige omgevingen en objecten digitaal herconstrueren voor gebruik in VR/AR/3D toepassingen.

BEKIJK CASE