Samen met onze partner Kessels & Smit heeft VIEMR een te gekke app ontwikkelt in opdracht van de NAM die tijd en geld kan besparen. De NAM vroeg ons om met behulp van 360° video, 2D video en fotomateriaal een innovatieve veiligheidstraining te bouwen waarmee werknemers ongeacht hun locatie e-learning sessies konden doorlopen. De resultaten worden opgeslagen in een database zodat de NAM exact kan meten hoe hun werknemers scoren op bepaalde veiligheidsthema’s.

Deze app moet het thema veiligheid weer bespreekbaar maken! In groepsverband kan men de ochtend aftrappen door gezamenlijk de app te doorlopen of een VR-bril op te zetten. Hiermee wordt de groepsdiscussie rondom veiligheid aangewakkerd.

Wat zie jij en wat zie ik? Waarom zie jij dingen wel die ik niet zie…? Niet alleen onder NAM personeel is deze training in gebruik, maar ook onder 60 aannemers die werken aan de woningverbetering in het aardbevingsgebied in Groningen. Dit valt onder het platform Vlink dat in het leven is geroepen als centraal orgaan voor bedrijven die werkzaam zijn in het aardbevingsgebied.

Klant NAM / Vlink
Project VR Safety Training
VIEMR 360° Video / App Development / Concepting & Design / Virtual Reality / Webdevelopment